Приказ књиге: ЗНАЧАЈ И УЛОГА КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ КИНЕ У ГЛОБАЛНОЈ ПРОЈЕКЦИЈИ МОЋИ (International Journal of Contemporary Security Studies, 2024)
Кинески социјализам и модеран светски поредак (Сто година од оснивања Комунистичке партије Кине) Београд: Факултет безбедности