ОСВРТ: Цивилна заштита и ризик од употребе оружја за масовно уништење: актуелизација употребе двонаменских склоништа у Србији (International Journal of Contemporary Security Studies, 2024)
Специјална војна операција коју је Руска Федерација започела на територији Украјине 24. фебруарa 2022. године са собом доноси низ проблематичних питања не само из домена војних наука већ сада све конкретнијих наука безбедности (енергетска безбеност, еколошка безбедност, безбедност хране, здравствена безбедност).